Софтвер
Софтвер

Преинсталација на оперативен систем

Во секојдневната работа со вашите компјутерите се соочувате со многу проблеми. По некое време, иако вашиот компјутер сте го купиле пред 2 месеци, чувствувате како да нема сила. Овие проблеми се нормални и причината е најчесто вируси или слична класа на програми кои релативно го успоруваат системот. !

Најчесто решение е преинсталација на оперативниот систем. Сепак мора да ве предупредиме дека треба да внимавате кој ќе го направи тоа.

 

Дали услугите на компаниите се скапи ?

Можеби да, но искуството кое ние го имаме, доколку се одлучите тоа да го направи некој студент за ниска цена, тогаш веројатноста да платите повторно за дополнителна услуга е голема.

Што добивате од ГЛОБАЛ НЕТ како услуга ?w7

  • Безбедност на Вашите податоци. Се грижиме секој податок да биде сочуван и потоа вратен. Голем број на клиентите ни се жалат за изгубени слики, податоци и најчесто емаил пораки.
  • Инсталации на сите потребни драјвери и целосна функционалност на компјутерот.
  • Препораки за понатамошно користење и безбедност.
  • Препораки за најекономична надградба на системот. 

 

 

ВЗАЕМНА ДОВЕРБАubuntugui2

Една од важните работи кои ги добивате е доверба во нашата работа, а со тоа и поедноставна заштита на вашиот компјутер. Точно, не гарантираме дека компјутерот ќе работи 100% добро и во наредните 15 години, но сме сигурни дека ќе биде максимално оптимизиран за работа, ќе добиете квалитетни препораки и секогаш безбедни податоци.
Сепак, најскапата работа кај вашиот компјутер се податоците. Се друго има цена.

Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.