CentOS 6.4
CentOS 6.4

CentOS 6.4

1. Инсталација/Преинсталација на CentOs 6centos6

Овој оперативен систем најчесто се користи за веб сервери поради својата стабилност. Основата на системот е Linux, а тоа значи дека е бесплатен. Поради својата стабилност истотака може да се користи и како работна околина во многу компании и домови.

  • Основна инсталација на оперативен систем
  • Цена : 1180,00 денари

 

2. Конфигурација

  • мрежно користење
  • Цена : 944,00 денари 

  

3. Конфигурација за ВЕБ СЕРВЕР

  • Конфигурација на веб сервер со партиционирање - Цена : 4956,00 денари
  • Инсталација на софтвер за управување со хостинг - Цена : 1180,00 денари
  • Инсталација на дополнителни сигурносни алатки - Цена : 2360,00 денари 

 

 

Инсталација на ОС CentOs 6Инсталација на ОС CentOs 6

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358